EKSKLUZIVNO ZEMLJIŠTE SA POGLEDOM NA BRIJUNE U BLIZINI URBANIZACIJE

Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Pregled svih oglasa ovog oglašivača)

Tel: 01 647 3011 E-mail: info@dogma-nekretnine.com
Molimo, recite da ste ovaj oglas vidjeli na oglasniku Nekretnine-Zagreb.net | besplatni oglasnik za nekretnine, Zagreb
ID OGLASA: NZ - 44104
Kategorija: Zemljište
Vrsta oglasa: Prodaja
Vrsta nekretnine: Poslovni prostor
Regija: Jadran
Kvart/mjesto: Fažana
Cijena: 57.900 €
~ 436.363 Kn
Površina (m2): 582

Opis nekretnine: Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, ne daleko od najvećeg grada Istarske županije Pule, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od najtraženijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja. Iz godine u godinu Općina Fažana poboljšava i svoju infrastrukturu i veoma je velika izrađenost mjesta, te je sve pogodnija za cijelo godišnje stanovanje.

Upravo u Fažani na jako mirnoj lokaciji smješteno je ovo poljoprivredno zemljište površine 582 m². Zemljište je pravokutnog oblika, ravne površine sa kojeg se pruža prelijepi pogled na more odnosno Brijunski arhipelag. Posjeduje uredan pristupni put, koji se nalazi nedaleko od asfaltirane ceste, a opet u mirnom djelu okruženo predivnom prirodom i zelenilom. Veoma bitna stavka kod ovog zemljišta jeste što sadrži bušotinu vode na parceli što je velika prednost u odnosu na ostala zemljišta. Nekretnina se nalazi u blizini građevinskih zemljišta i sagrađenih obiteljskih kuća što predstavlja veliku mogućnost za buduću urbanizaciju

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji sa prelijepim pogledom, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu boravljenja u prirodi sa svojim najmilijima, da li za obradu i bavljenje raznim poljoprivrednim djelatnostima, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
DEAN ŽUNIĆ
+385981748680
LICENCIRANI AGENT


ID KOD AGENCIJE: IS1507367

Dean Žunić
Agent s licencom
Mob: 098/174-8680
Tel: 052 645 444
E-mail: dean.zunic@dogma-nekretnine.com
www.dogma-istra.com

Oprema nekretnine
 • Voda

Blizina sadržaja
 • Banka
 • Fitness
 • Igralište
 • Javni prijevoz
 • Park
 • Pošta
 • Sportski centar
 • Trgovina
 • Vrtić
 • Škola


Oglašivač DOGMA NEKRETNINE d.o.o. (Agencija za nekretnine)
Adresa: Grada Vukovara 284, 10000 Zagreb
Telefon: 01 647 3011
Kontakt e-mailinfo@dogma-nekretnine.com
Web stranicahttps://dogma-zagreb.com
Informacije o oglašivaču: DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 40 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj.

PROFESIONALNOST
U sklopu agencije Dogma Rijeka posluje tim od 40 educiranih i licenciranih agenata (organizatora kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

PRAVNA SIGURNOST
U sastavu agencije je i pravna služba u kojoj odvjetnice našim klijentima pružaju sve pravne savjete i obavljaju pravne poslove, počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, preko izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na razrez poreza i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Agencija Dogma nekretnine pravnom službom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA
Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca.

Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

Ovaj oglas je pregledan 126 puta.

ID oglašivača: 2419

Nekretnine1.PRO program za nekretnine + distribucija oglasa na oglasnike već od 80 kn
Sretni stanovi nekretnine Zagreb
Dogma nekretnine Zagreb
Marlimat nekretnine Zagreb
Offero nekretnine Zagreb
Vaš banner na Nekretnine-Zagreb.net?
Kontaktirajte nas
Mobitel: 098 177 5038 | E-mail: info@nekretnine-zagreb.net
© 2006-2014 Nekretnine-Zagreb.net Sva prava pridržana | Izrada i održavanje: NEON STUDIO